Οι κατηγορίες είναι χωρισμένες σε κύριες κατηγορίες
και υποκατηγορίες
:
Κατηγορίες
Πρώτο εξάμηνο
- μάθημα 1
- μάθημα 2
...
Δεύτερο εξάμηνο
- μάθημα 1
- μάθημα 2
...
Και ύποκατηγορίες
- βοήθεια
- σημειώσεις
- υλικό
...
Για μπορέσουμε να κάνουμε ένα ποστ πρέπει να επιλέξουμε σωστά τις κατηγορίες στις οποίες ποστάρουμε, ώστε να καταχωρηθεί σωστά. Οι κατηγορίες που έχουμε ποστάρει μπορούν να αλλάξουν και μετά την δημοσίευση του ποστ, οπότε δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, αλλά καλύτερα να προσέχουμε. Προφανώς για να είναι ολοκληρωμένη η καταχώρηση, θα πρέπει να επιλέξουμε 2 κύριες κατηγορίες (εξάμηνο και μάθημα) και 1 υποκατηγορία.
Η ανάρτηση μπορεί να γίνει από την κύρια σελίδα, επιλέγοντας Νέα συζήτηση
, επιλέγουμε κατηγορίες. Όπως είπαμε νωρίτερα για να κάνουμε μια ανάρτηση πρπει να χρησιμοποιήσουμε 2 κύριες κατηγορίες και 1 υποκατηγορία.
Ή
Μέσα απο κάποια κύρια κατηγορίες πάλι πατώντας Νέα συζήτηση
, με μόνη διαφορά πως στο ποστ θα είναι αυτόματα επιλεγμένη η κύρια κατηγορία στην οποία βρισκόμαστε.
Έπειτα, είναι πολύ εύκολο να γράψουμε το κείμενο που επιθυμούμε. (Για όποιον θέλει να μάθει περισσότερα για την γρήγορη μορφοποίηση κειμένου μπορεί να ψάξει για πληροφορίες για την Markdown rich text editor που χρησιμοποιεί και το ινσταγκαμ και το μεσσεντζερ κτλ).
Μπορούμε να ανεβάσουμε αρχεία με κάποιους περιορισμούς μεγέθους. Αν δείτε πως πρέπει να το αυξήσουμε για κάποιο μεγάλο αρχείο σημειώσεων κάντε ποστ και θα το φτιάξουμε.
Ο τρόπος που δουλεύουμε είναι με τα threads ή νήματα, που είναι αυτοτελείς συζητήσεις για κάθε θέμα.
Πχ
Thread 1: Εργασία Φαινομένων ΙΙ 2024-Πώς κάνω τα γραφήματα(ταγκς: Πέμπτο Εξάμηνο -> Φαινόμενα ΙΙ -> Βοήθεια)
Εδώ θα συμπεριλαμβάνονται όλες οι συζητήσεις για τα γραφήματα δεν θα κάνει κάθε χρήστης δικό του thread, εκτός και αν έχει πολύ συγκεκριμένη συζήτηση να ανοίξει για αυτό κομμάτι της εργασία, ώστε να είναι πιο εύκολο να παρακολουθούν όλοι την συζήτηση που γίνετε για την εργασία και να ξέρουν όλη την επικοινωνία που γίνεται.